Mustafa İslamoğlu'nun neden olduğu büyük tahrifat - Musab Köylüoğlu


Bu yazı daha önce counter kişi tarafından okundu.

3 yorum:

kusura bakma hocamm mustafa hoca da mehmet okuyanda kuran ve sunnete asla karsi cikmiyor sizin bu karalama kampanyanizi hic şık bulmuyor tek kaynak kuran ve sahih sunnettir... bunu istersen zorlama.....

26 Mayıs 2014 11:00 comment-delete


Musab Köylüoğlu senin çalışmalarını taktirle izliyoruz ama sen Mustafa İslamoğlu'nun hadis yaklaşımını neden yanlış anlıyorun? Gel sen de bu uydurma hadislere omuz verde temizlensin.
Yahu Hz Ebubekir RA Resulullah SAV nebilik geldiği günden ölene kadar neredeyse hiç yanından ayrılmadı. Bu mubarek Sahabi kaç tane hadis rivayet etti? Aynısı Ömer RA Osman Ra Ali RA Bilal RA ve daha nubuvetinin başından ve sonuna kadar yanında bulunan sahabilerin taplam hadisi bir ebu Hureyre RA kadar olmuyor.
Belliki bu sözlerin çoğu Ebu Hureyrenin ismi kullanılarak uydurulmuş.
Gel sen de bir omuz ver temizlensin. Kendi çalışmalarında görüyorsun bu yanlış yorumlarla müslümanların ne halde olduğunu.
Allah CC aşkına rica ediyorum Allah CC verdiği bu fırsatı değerlendirelim BİRLEŞELİM.

28 Aralık 2014 18:30 comment-delete

Tasavvufdan paçayı yeni kurtarmış biri olarak sadece Kur'an ve Sünnet konuştuğunu iddia eden kişileri internetten gece gündüz izliyorum. Izlediklerim arasında Sizin gibi Mustafa İslamoğlu da var. Videoda yayınladığınız kesitler halde verdiğiniz konuşmaların tamamını yakın bir zaman da izlemiştim. Ben kimseyi savunmuyorum ama Mustafa İslamoğlu nada haksızlık ettiğinize inanıyorum. O da sizin gibi uydurma din anlayışına savaş açmış biri olarak hizmet veriyor. Tabiki Allah'tan başka hiç kimse sorgulanamaz, yanlış yapmaz makamında değildir. Herkez eleştirilebilir, sorgulanabilir. Bu videoda anlatılanlardan anladığım Kur'an ı Kerim'in açıklanmaya muhtaç olduğu. Buna katılmıyorum. Mustafa İslamoğlu ndan ve başka hocalardan duyduğum, Ayetlerden anladığım kadarı ile Rabb'imiz Kuran'ı Kerim'i apaçık olarak elçisi kıldığı Peygamber'imizle bizlere indirmiş ve O nu açıklayanında koruyanında yine Kendisi olacağını bildirmiş. Haddimi aştıysam özür dilerim. Selametle.

17 Ocak 2015 01:37 comment-delete

Yorum Gönder

Lütfen Müslümana yakışmayan küfür içerikli yorumlar yapmayınız.