Osman Ünlü'ye Reddiye - Musab Köylüoğlu

TGRT televizyonunda ve radyosunda insanlara dini bilgiler veren bu zat hadsiz ve hesapsız bir şekilde önüne gelene Vahhabi damgası vuruyor. İnsanlara delilden uzak bir şekilde cevaplar vererek insanlarımızı yanlış bilgilendiriyor.



 
Bu yazı daha önce counter kişi tarafından okundu.

3 yorum:

10 yıldır osman ünlü hocayı dinliyorum ben hiç duymadım kuranı kerim okumayın dediğini varsa gönderin program tarihini bizde öğrenelim kuranı kerimin bozuk yazılmış bir dünya mealini okumayın diyor. her ne anlatırsa hadise dayanarak cevap veriyor . diyorsunuz ki dört mezhep imamın başımızın tacı diyorsunuz . bütün konuşmanızı kafanızdan söylediniz . hiçbir mezhep imamından nakil yapmıyorsunuz . vehhabinin kendi inancına göre sünniye kafir ve müşrik ve sizin ve benim bütün sünni ehli sünnete kafir müşrik diyor. sizin ve benim bütün sünnilerin karısı kızı kim varsa hepsi bana nikahsız helaldir diyor övdüğünüz vahhabiler . dört mezhep imamı başımızın tacı dediniz imamı azamdan imamı gazaliden hiç nakil yapmadınız. bu seadeti ebediyye kitabı 1400 küsür sizin kendi ağzınızla baştacı dediğiniz dört hak mezhebi imamlarından toplanmıştır. nakilleri kütüphanelerine kadar yazılıdır . kitabın arka fihristinde ve kitabevini arşivinde bulunmaktadır. eğer baştacı diyorsanız dört hak mezheb imamına ya kasıt var bu söylediğiniz de yada cahillikten söylüyorsunuz . üstüne bastıra bastıra söylüyorum bütün konuşmanızı kendi kafanızdan yaptınız . buyrun hodri meydan osman ünlü hoca neyi yanlış söylemiş nakletmiştir. delilleriyle baştacı dediğiniz dört hak mezhep imamının kitaplarından naklederek teker teker cevabınızı bekliyorum . yanlış yoldaysak hidayete kavuşuruz bizde ....

25 Ağustos 2013 03:57 comment-delete

Osman Ünlü hocayla keşke yüz yüze münazara girseniz ve bu da tv de yayınlansa... İŞte o zaman bir daha din hakkında konuşmak şöyle dursun, insan içine bile çıkamazsınız

27 Ağustos 2013 18:28 comment-delete

Bizim adam içine çıkacak delillerimiz var. Ve bu deliller karşısında bu güne kadar kimse duramadı. Sadece bizi karalamaktan ve iftira atmaktan başka bir şey yapmadı. Biz konuşunca ya ayetten yada hadisten delille konuşuyoruz. Derdimiz kimseyi alt etmek ve tartışmak değildir. Bizim tek derdimiz insanlara İslam diye anlatılan ama peygamberin getirdiği İslam ile alakası kalmamış yanlışlıkları delilleriyle ortaya koymak ve insanları sakındırmaktır. Bu hususta da kimseden çekinmeyiz. Elhamdulillah delillere sırtımızı yaslıyoruz. Kimseden korkacak ve çekinecek halimiz yok. Ayrıca o kadar belgesel, sohbet ve yazılarım var. Buralarda delillerimizi açıkça ortaya koymuşuz. İsteyen alır, istemeyen almaz.
Bakın güzel kardeşim: Uyarılarımızı biraz dikkate almayı deneseniz bir şey kaybetmezsiniz. Savunma psikolojisi ve taassubunu yaptığınız insanları savunmak yerine biraz gözlerinizi açın dinimizi sadece gittiğiniz cemaatin gözüyle değil, biraz geniş çaplı anlamaya çalışın. ön yargısız olarak hazırladığımız belgesellerimiz izleyin. Belki istifadeniz olur.

28 Ağustos 2013 12:09 comment-delete

Yorum Gönder

Lütfen Müslümana yakışmayan küfür içerikli yorumlar yapmayınız.