Tam İlmihal - Ebedi saadet mi, edebi felaket mi?

   
İnsanları sakın Kuran okumayın anlamazsınız, hadisleri siz okuyunca yanlış anlarsınız diyerek ilmihal okumaya çağıran bir zihniyetin Tam olarak kabul ettiği ilmihal kitabını okumaya sevk ettiklerini görüyoruz. Peki bu kitap neler anlatıyor hep birlikte görelim.



 
Bu yazı daha önce counter kişi tarafından okundu.

21 yorum:

Kur'an-ı Kerimi İslam alimlerinden başkası anlayamaz ve Kur'an hakkında yorum yapamaz. Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım hadisi de sahih bir hadistir (Müslim,İbni Mace,Tirmizi,Buharide vardır. Ayrıca Hüseyin Hilmi Işık hazretleri kaynaksız delilsiz ve nakilsiz bir bilgi vermez...yazmaz da... Muteber bir İslam alimidir... Milleti yanlış yönlendirerek hatalı bilgiler veriyorsunuz... İlmihal kitaplarından başka yerden fıkıh öğrenmek mümkün değildir...

15 Ağustos 2013 05:26 comment-delete

ingiliz casusunun itirafları oku. beyinsiz herif.
bide konuyu değerlendir demiş, en kötüsü fena değil. lanet beyinsiz de koysaydınya iftiracı.

Adsız
24 Ağustos 2013 23:02 comment-delete

kitabı okumamışın bikere. ya sen ne beyinsiz bi adamsın ya.
odun gibisin odun.

Adsız
24 Ağustos 2013 23:03 comment-delete

kaynakları kitabın arkasında var be hey gerizekalı.

Adsız
24 Ağustos 2013 23:05 comment-delete

her metinin başlangıcında şu eserden aldım diye söylüyor . hiç Allahtan korkmazmısınız be abicim her metinde hemde şu kitaptan şu alimden aldım diye yazmış Allahtan kork . bi önceki videonuzda dört hak mezhep imamı baştacı dediniz şimdiki konuşmanızdan da İMAMI AZAMI takip etmeyin diye anlaşılıyor . eğerki İMAMI BUHARİ yi İMAMI MÜSLİMİ kabul etmiyorsanız ben bu işte kasıt ararım . ilk hadis kitapları onlar bu mübarek zatlar çocukluğundan ihtiyarlıklarına kadar ESHABI KİRAM dan hadis rivayet ederek HER HADİSİ YAZARKEN GUSL ABDESTİ ALARAK kitablarına yazmışlardır. sizin kendi ağzınızla baştacı dediğiniz DÖRT HAK MEZHEB imamı böyle buyuruyor. cevabınızı bekliyorum delil senet ve kitaplarla . ve lütfen aldığınız kütüphaneyide adreslerine kadar yazın lütfen . öyle ya hiçbir hadisi nakle dayandırmamış dediniz SEADET İ EBEDİYYE için ki öyle değildir bütün delil kaynaklar DÖRT HAK MEZHEBE tabi olmuş alimlerin isimleri ve kitaplarıyla kitabın arkasında 1208 ve 1223 sayfaları arasında yazılıdır .yok demiştiniz ya galiba kitabı hiç incelememişsiniz . rica ediyorum ALLAH rızası için açın bakın. bu yazdıklarıma da ilmi deliller vasıtasıyla cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. bir de yazdıklarımı onaylayıp sitenize koyuorsunuz direk yayınlamıyorsunuz . ilminize ve kaynaklarınıza güvenseydiniz . direk yayınlardınız . hodri meydan koyun sitenize herkes kim yanış kim doğru kim kafasından atmış görsün. BUYRUNNNNNNNN

25 Ağustos 2013 04:10 comment-delete

sizin o karaladığınız kitap 1963 baskı türkiye de çıkan ilk ilmihallerden . milyonlarca basıldı bugüne kadar ve hediye edilidi birçok ailenin evinde var ve bu HAKİKAT KİTABEVİ 14 dilde milyonlarca kitap basmış ve dağıtmıştır . orijinal bir şekilde arabi ve farisi kitaplar var İMAMI GAZALİNİN SEYYİD ABDÜLKADİRİ GEYLANİ hazretlerinin ve onlarca yüzlerce alim ve evliyanın rahmetullahi aleyhim ecmain eserleri var. varsa böyle bir hizmetiniz veyahutta yeryüzünde bu şekilde 14 dilde PEYGAMBER EFENDİMİZİN sallallahü aleyhi ve sellem VE ESHABININ rıdvanullahi aleyhim ecmain yolunu yayan bir kitabevi varsa söyleyin biz de öğrenelim.bütün konuşmalarınızda nerden almış hangi kitap hangi hadis deyip durdunuz o okuduğunuz metnlerin başlangıç noktaları var şu alim şu kitabı şu cildi şu sahifesi yazar ama yok amaç karalamak olduğu için sadece hadisi okuyup hadis alimlerimiz uydurma demiş diyorsunuz . hadis alimleriniz kim onu söylerseniz öncelikle. ikinci olarak İMAMI BUHARİ İMAMI MÜSLİM İMAMI EBU DAVUD İMAMI AHMED İMAMI TİRMİZİ İMAMI HAKİM rahmetullahi aleyhim ecmain ve diğer hadis alimleri hepsi nakilleriyle hadisi şerifleri nakletmişlerdir. ve karaladğınız kitaptaki HADİSi ŞERİFLERİN çoğu başta İMAMI BUHARİ İMAMI MÜSLİMDEN rahmetullahi aleyhim ecmain olmak üzere ismini zikrettiğim bu zatlardan nakledilmiştir. açıkça söyleyinki ben bu zatlara inanmıyorum onalrın naklettiği hadislerin hepsi uydurmadır herkes gerçek yüzünüzü görsün . Eğer ben müslümanım diyorsanız ben ehli sünnetim diyorsanız vehhabi itikadı sevmemeniz ve düşman olmanız gerekiyor. Sitenizde DÖRT BÜYÜK HALİFEYİ ve diğer bütün ESHABI KİRAMI rıdvanullahi teala aleyhim ecmain savunuyorsuz ve ama savunduğunuz vehhabiler bu zatlara aleni şekilde sövüp küfrediyorlar kendi kitaplarında ehli sünnetiz diyen bütün herkese kafir müşrik diyorlar . Eğer ben ehli sünnetim diyorsanız size de müşrik kafir diyorlar. Sünninin kadını kızı bana helaldir her istediğim muameleyi yaparım diyorlar. varsa bu HADİS İMAMLARINA rahmetullahi aleyhim ecmain muhalefetiniz açıkça söyleyin siz de kurtulun biz de kurtulalım. ve o bahsettiğiniz ismini dahi zikretmediğiniz hadis imamlarınız kimse onları söyleyin öğrenelim. sizin için bütün DÖRT HAK MEZHEBE tabi olan herkes sapık dalalet yolunda ibni teymiyye nin yolunda giden herkes ehli sünnet anlayışınız bu . yok değil diyorsanız baştacı demiştiniz OSMAN ÜNLÜYE reddiye videonuzda dört hak mezhep imamlarınıza onlara da inanmıyorum deyin bütün halk gerçek yüzünüzü görsün çünkü BU İMAMLAR ne buyurduysa tam tersini söylüyorsunuz hep açıkça söyleyin inanmıyorum kabul etmiyorum diye. dünyada 1.5 milyar ehli sünnet müslüman var bunların dörtte üçü hanefi geriye kalan kısmı da diğer üç mezheptedir. sizin bu anlattıklarınıza göre bu DÖRT HAK MEZHEBE tabi olanların hepsi kafir müşrik olmakta . çok yazdım bu kadar şeye nasıl cevap vereceksiniz onuda siz düşünün artık. ama yok korkarsınız ve cevap da veremezsiniz sitenizde de yayınlamazsınız halk gerçek yüzünüzü görür o zaman.

26 Ağustos 2013 04:45 comment-delete

Bu hadis için sahih demiş ve kaynak vermişsiniz Müslim'in Buhari'nin, Tirmizi'nin hangi bölümünde geçiyor belirtin ona göre yanlışımızdan dönelim. Ve özür dileyelim.

26 Ağustos 2013 11:29 comment-delete

Kitabın arkasındaki kaynaklar eleştirdiğim hadislerin kaynağı değil. Bu hadisler hakkında varsa deliliniz onu getirin. Böyle cahilce hakaretler ederek bir yere varamazsınız. Ben sohbetlerimin ve yazılarımın hiç birisinde kimseye kötü sözler kullanmadım. Hakkımı helal etmezsem ahirette ne yapacaksın Fatih Ekinci. Biraz sakin ol ve fevri davranma. Uyarılarımı dikkate alsanız iyi olur. Bunda kızacak bir şey yok usulü dairesinde eleştiri yaptım. Beğenmiyorsanız almazsınız. Saldırmanızı tahammülsüzlüğünüze ve cahilliğinize veriyorum.

26 Ağustos 2013 11:38 comment-delete

HİÇ KİMSEYE İFTİRA ATMADIM.
-Ercan Yılmaz Şenal-
1-Ben insanları ehhl-i sünnetin yoluna davet ediyorum. Ne İbni Teymiyyenin nede Muhammed B. Abdulvehhab’ın yoluna değil. Ayrıca ben sadece ilmi değerlendirmeler yapıyorum bir mezheb çağrısında bulunmadı.
2-İddia ettiklerimin bu güne kadar hiç birisi delilsiz olmadı. Ve sırtımızı Kuran ve sünnete dayamışız. Bu yüzden delillerimiz karşısında adaletli ve ilim sahibi kimse söyleyecek söz bulamaz. Ancak ilimden uzak cahil insanlar anlama değil saldırı psikolojisiyle hareket ediyorlar. Adı geçen kitapta verilen kaynaklar İslam’da delil olacak kaynaklar değildir. Örneğin İmam gazali’nin yada İmam Rabbani’nin eseri İslam’da hüccet olmaz. İslam’da delil Kuran ve peygamberin sahih sünnetinden ve alimlerin bu deliller çerçevesindeki deki icma’sından oluşur.
3-Dört mezheb imamı deliller ışığında ümmeti aydınlatmış ve başımızın tacı olan insanlardır. Ama biz asla mezhebçilik taassubu yapmayız. Onları hatasız kabul etmeyiz ve onların görüşlerini Allah’ın ve Rasulünün emirlerinin önüne geçirmeyiz. Ben hiçbir zaman onlara kafir demedim. Bunu söylediğimi iddia eden iftiracıdır. Ve ona ahirette hesap olduğunu hatırlatırım. Mezheb hakkındaki sohbetim: http://www.youtube.com/watch?v=Au5RcQ0ohyk
4- İmam Gazali’den yada İmam Rabbani’den bir şey nakletmemiş olmamızı sapık olmamız için nasıl yeterli görüyorsunuz? Ölçünüz bu ise size söyleyeceğimiz bir ey olmaz.
5-Bir hususta şu eserden aldım bu eserden aldım demek sadece o bilgileri toplayıp, bir araya getirmekten ibarettir. Bu delilleri ortaya koymak ve ilmi kriterler ışığında bir değerlendirme yapmak demek değildir. Bu bilgileri aldığı eserler Allah’ın kelamı değil ki tereddütsüz alalım ve delil süzgecinden geçirmeyelim.
6-Bizim hadis alimlerini kabul etmediğimizi nerden çıkarıyorsunuz. Benim sohbet ve yazılarımın tamamı hadis alimlerinin eserlerinden alınmış nakillerle dolu. Ve bu hadis alimleri de herkesin üzerinde icma ettiği Buhari, Müslim, Tirmizi, ibni Mace, Müsned, Ebu Davud gibi hadis kaynaklarının sahibi hadis alimleridir.
7-İbni Teymiyye kabir azabını ve şefaati asla inkar etmiyor. Bu söyledikleriniz ona atılmış bir iftiradır. Kabir azabı sohbetim: http://www.youtube.com/watch?v=q-CsuwjdX0A
8-Benim www.rahmet.org ve www.youtube.com/videorahmet isimli ve başka bir çok sitede yazılarım ve sohbetlerimle zaten bir çok konuyu anlatmaya çalışıyorum. Ve çok meşgulüm bütünüyle vaktimi Osman Ünlü’nün söylediklerine ilmi izahat getirmeye çalışmakla harcayamam. Siz istiyorsanız dinleyin yada okuyun.
9-Ben kimseyi karalamadım ve iftira da atmadım yazdıkları kitabı ve söylediklerini deliller ışığında değerlendirdim. Yani onların kitabında yazmadığı ve sohbetinde söylemediği bir şeyi söyleyerek iftira atmadım. Eğer amacım karalamak ise Allah (c.c.) beni cezalandırır. Ben buna cesaret edecek kadar deli değilim. Benim derdim insanlara Peygamberin getirdiği İslam’ı tebliğ etmek ve bunu savunmaktır.

26 Ağustos 2013 12:47 comment-delete

İmamı azam niye demiyorsunuz bide onu söylerseniz. İmamı azamın hocası İmamı Caferi Sadık hazretleridir. Onun hocası Hammad onun hocası Abdullah İbni Mesud(ençok hadisi şerif nakleden eshabı kiram ebu cehili cehenneme göndereen kafasını kesen eshabı kiram) radıyallahü teala anhüm ecmain nu hocası Peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselam. Onun hocasu da CENABI HAKTIR. yani siz İmamı azamın mezhebine taasub diyorsunuz. Eshabı kiramın her biri mezhep sahibi idi radıyallahü anhüm.140 bin 150 bin küsür mezhep demek oluyor bu çünkü onlar rey ve ictihad sahibi idi.her biri kuranı kerim ve hadisi şeriflerde bulamadıkları meselelerde kendi rey ictihadlarını kullanırlardı . siz mezhepe taasub diyerek bu ehli sünnet yolunu ve bütün hanefi mezhebine tabi olan müslümanları aşağılamış ve küçük düşürmüş oluyorsunuz . videonuzda baştacı diyor ama yazınızda taassub diyorsunuz buna bir açıklık getirelim .

26 Ağustos 2013 23:22 comment-delete

Merak etmeyin bu kadar alim ve evliyanın kitabından toplanan bir kelime yorum katılmayan bu kitaba dil uzatmaya devam ederseniz cezanızı elbet bulursunuz bu dünyada veyahutta öbür dünyada bu kurum 14 dilde eshabı kiramın yolunu yayıyor siz devam edin kötülemeye CENABI HAK BÜYÜKTÜR. inanmamaya devam edin elbet siz de öleceksiniz toprağın altına siz de gireceksiniz ben de gireceğim . BÜTÜN PEYGABERLERİN ALEYHİMÜSSELAM BÜTÜN EVLİYA KİRAMIN GİRDİĞİ GİBİ. peygamberler dahi kendi hesabını kendi verecek siz de kenid hesabınızı kendiniz vereceksiniz. ben de kendim vereceğim. eğer kaynak istiyorsanız hakikat kitabevinin arşivinde bütün kaynaklar kütüphanelerine kadar bildirilmiş . kitabın başında adresi var gidin görün inanmıyorsanız . Ve karalama yapmadan önce iki saat değilde günlerce aylarca inceledikten sonra yapın ne yapacaksanız. o kitap elli senede hazırlanmış .30 sene kütüphane gezilmiş o kitap için siz diyorsunuz ki 2 saat inceledim bu şimdilik gözüme çarpanlar . daha ne şirkler vardır diyorsunuz. 50 senede hazırlanan bir kitabı 2 saatte kafanıza göre incelerseniz böyle olur nasıl olacakki başka. LÜTFEN SİZDEN RİCA EDİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN GİDİN KİTABEVİNİN ARŞİVİNDE KÜTÜPHANELER TEK TEK YAZIYOR KAFADAN YAZILMADI O KİTAP. 26 küsür dakikalık videonuzu dinledim hadis imamlarımızca deyip durdunuz isimlerini zikretmeden bu kitapda her konu başında şu alim şu kitabı şu cildi şu sahifesi diyor . ve arşivinde de kütüphanesine kadar belirtmiş . ilmi bir değerlendirme yapacaksanız 2 saat değil aylarca incelemeniz lazım. kaynakları belli. ha kabul etmiyorsanız İMAMI GAZALİYİ SEYYİD ABDÜLKADİRİ GEYLANI İMAMI RABBANİYİ İMAMI AZAM VE DİĞER DÖRTHAK MEZHEBE TABİ OLAN ALİM VE EVLİYALARI rahmetullahi aleyhim ecmain . o zaman söyleyecek hiçbirşey bırakmıyorsunuz . bütün dünyanın sevdiği saydığı yolunu takip ettiği(siz diceksiniz ki biz kuran ve sünetti takib ederiz bunları değil ) bu zatları takip edenler kuran sünneti takip etmiyor o zaman . bu zatların hocalarının hocalarının hocaları PEYGAMBER EFENDİMİZE aleyhissalatü vesselem dayanmakta. siz kabul etmiyorsanız kendiniz bilirsiniz. bu zatlar incile mi zebura mı tabi oluyorlar da onları takip etmeyeceğiz. İMAMI GAZALİ hazretleri 950 eser yazmış bugüne 450 eseri gelmiş . size göre bunlar okunmaz biz sadece kuranı sünneti takib edelim . tamam peki . öğle namazının 10 rekat olduğunu farzının 4 olduğunu kurandan delil gösterin . orucun farzlarını kurandan delil gösterin aynı şekilde zekat ve haccın farzlarını .siz her ayeti her hadisi ben anlarım demeye mi getiriyorsunuz. müteşabih ayetler var PEYGAMBER EFENDİMİZİN DAHİ bütün manalarını bilemediği ve anlayamadığı . imamı azamı takip etmeyin deyin daha da yazmıyacağım ok daha da fazla size iş çıkmaz hem 10 madde sıralamışsınız yazık size de .....

26 Ağustos 2013 23:42 comment-delete

Youtube.com daki videonuzda HÜSEYİN HİLMİ IŞIKefendiye rahmetullahi aleyh haşa HÜSEYİN HİLMİ IŞIK kafiri haşa yazmışsınız . sen tut ALLAHÜ TEALANIN evliya bir kuluna kafir de. iman küfür savaşı 1400 yıldır var . sen bu kadar hizmet eden bir kuruma 14 dilde eser yayan hemde milyonlarca orijinal islam alimlerinin kitaplarını yayan bir kuruma bunu kuran zata kafir de. müslümana kafir diyenin kendisi kafir olur hadisi şeriftir. bu zat SEYYİD ABDÜLHAKİM ARVASİ hazretlerinin talebesi halifesidir. Allahü teala intikamını burada veya ahirette elbet alacaktır. bu zatları seven ve bu zatlara tabi olan herkese kafir demiş oluyosunuz . ben HÜSEYİN HİLMİ IŞIK EFENDİNİN aşığıyım ve onun kitaplarını yayıyorum. bu zatın hocaları hepsi ehli sünnet alimi ve zamanındaki en büyük alim ve evliyalardır ve silsile HAZRETİ EBU BEKRE radıyallahü anh ve PEYGAMBER EFENDİMİZE aleyhisalatü vesselam kadar gitmektedir. BU kadar alim ve evliyaya dil uzatmış oluyor onları da dinden çıkarıyorsunuz. çok yazık çok acıyorum size . Allahü teala size akıl insaf ve hidayet versin ne diyeyim insanları bu alimlerden soğutup uzaklaştırıp nereye varacağını sanıyorusunuz. ama siz istediğiniz kadar uğraşın CENABI HAK BU kuranı kerimi bu dini koruyacağım diyor. koruyacak bir fırka olacak diyor hadisi şerifte siz istediğiniz kadar saldırın milyonlarca 14 dilde yayılmaya okunmaya devam ediyor. anadolu halkını gerizekalı salak yerine koyuyorsunuz . videonuzda kabir ziyareti şirktir diyorsunuz bu vehhabi inancıdır ehli sünnet inancı değil. bütün anadolu halkını kafir yaptınız çünkü kabir ziyaretinden bulunmayan müslüman bulamazsınız neredeyse çok yazık vallahi... anasına babasına en azından bayramdan bayrama uğrayıp 3 ihlas bir fatiha okur gönderirler bir evliya kabri olduğunda ziyaret eder okur hediye eder bu halk.galiba siz anadoluda büyümemişsiniz atalarınızın dinini inkar ediyorsunuz 14 asırdır yapılan birşeye şirktir diyorsunuz . kabir ziyareti çok önemlidir hele de anadolu da .istanbulda adım başı evliya kabri var bu insanlar ziyaret edemese de otobüsten metrobüsten neyse doğru okuyup hediye ederler. 14 asırıdır yaşıyan bütün ehli sünnet 4 hak mezhebe tabi olanlar size göre kafir oluyor. size göre tek doğru şevkani ibni teymiyye ve yolunda gidenler... ALLAHÜ TEALA EHLİ SÜNNETDEN AYIRMASIN AMİN...

kabir ziyareti ile ilgili www.dinimizislam.com

http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1690

http://www.dinimizislam.com/detay.asp?id=1689

ALLAHÜ TEALA AKIL HİDAYET İNSAF VERSİN. bu kadar alenisini de gördüm ya artık ne diyeyim yav. bütün dünyanın alim ve evliya olarak kabul ettiği bu zata kafir diyeni ilk defa gördüm ahir zaman işte . ALLAHÜ TEALA SİZİN gibilerin şerrinden bütün müslümanları korusun AMİN....

27 Ağustos 2013 01:44 comment-delete

Yahu M. Köylüoğlu, Tam ilmihal İslam alimlerinin Kitaptan ve sünnetten çıkardığı manaları yazıyor, sen ise direk kitaptan ve sünnetten anladığını söylüyorsun. Yukardaki yorumunda demisin ki ""Örneğin İmam gazali’nin yada İmam Rabbani’nin eseri İslam’da hüccet olmaz. İslam’da delil Kuran ve peygamberin sahih sünnetinden ve alimlerin bu deliller çerçevesindeki deki icma’sından oluşur."" Soruyorum sana; İmam-ı Rabbani ve İmam-ı Gazalinin Kitaptan ve Hadisten Anladığı hüccet olmuyor da, senin Kitaptan ve sünnetten anladığın nasıl hüccet oluyor? Herkes Kuran ve hadis okusun diyorsun, O İmamların Kuran ve hadisten anlayıp bize anlattıkları hüccet olmuyorsa, bizim anladığımız nasıl hüccet olsun? Bu yaptığın Ayıptır, İnsafsızlıktır, dalalettir! Bu yorumu yayınlayacak kadar cesaretin var mı bilmiyorum.

27 Ağustos 2013 18:26 comment-delete

Biz kuran sünnet ve alimlerin icma'ına bakarız. Bu doğrultuda delillere göre hareket ederken kimsenin taassubunu yapmayız. Bakın tartışmak iyi değil ve Rabbimiz bunu yasaklıyor. Biz tebliğimizi yaptık. Daha fazlasına gerek yok. Size sadece şunu tavsiye ederim: İlminiz maalesef yok. Heyecanla ve taassupla alt etme gayreti içerisine girmeyi bir tarafı bırakın. İfade ettiğimiz iddiaları sadece peşinden gittiğiniz insanlardan değil geniş çaplı olarak araştırma yapan ilim ehlinden öğrenmeye çalışın. Şayet bir tek kanaldan İslam'ı öğrenmeye devam ederseniz bir şey öğrenemezsiniz. Bunun ötesinde daha cevap vermem. Günde en az on kişi bana soru soruyor yada eleştiride bulunuyor. Bunların her birine tek tek cevap veremem. Sohbetlerim ve yazılarımda ifade ediyorum. Delillerimiz kabul görüyorsa alırsınız, yoksa almazsınız. Bunun ötesinde lütfen ne kendinizi yorun nede beni yorun.

28 Ağustos 2013 12:24 comment-delete

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

29 Ağustos 2013 04:42 comment-delete

Bir de HAŞA HÜSEYİN HİLMİ IŞIK kafiri HAŞA rahmetullahi aleyh yazmışsınız youtube daki videonuzda buna da bir cevap bekliyorum lütfen....

29 Ağustos 2013 04:46 comment-delete

Kardeşim ben asla böyle bir şey yazmadım ve demedim. Ben karakter olarak kimseye küfredecek biri değilim. Hiç bir sohbetimde ve yazımda kimseye bunu yapmadım. Bahsettiğiniz küfür ziyaretçilerin yorumları içinde olabilir. Ben hepsini takip edemiyorum.

29 Ağustos 2013 15:35 comment-delete

Buyrun bakın o zaman demişmisiniz dememişmisiniz http://www.youtube.com/watch?v=5e96EkB56P4

29 Ağustos 2013 20:24 comment-delete

Kardeşim linkini verdiğiniz bu youtube sayfası "mehmetslf" isimli birine ait ve benimle ilgisi yok. Adam benim sohbetimi almış ve kendi sayfasına eklemiş. Dediğim gibi ben sohbetimde Hüseyin Hilmi Işık için kafir demedim. Ve ben karakter olarak bu üslubu hiç kullanmadım.

1 Eylül 2013 16:44 comment-delete

musab hocam sizi yeni yeni takip ediyorum bende bu kitabı bir şey zannediyordum kuranıkerim okumaya başladıktan sonra baktım icindikileri biraz karıştırdım evimdede var taban tabana bazı yerlerde zıtlıklar var tasavuuf erbabının şişirtilmiş hali allah ile araya sokulmadık şey kalmamış Allah razı olsun

15 Nisan 2014 22:29 comment-delete

ÖNCELİKLE İYİBİR ŞOVMENSİN DİN İŞLERİNDE KONUŞMAK İÇİN GEREKLİ İLME VAKIF OLMAK GEREK ATARKEN BİLE DESTEKLİ ATMAK GEREK YOKSA GERİ TEPER.BENCE KENDİ GÖREVİNİ YAP İBLİSİN GÖREV ALANINA GİRME. BENDENİZ İLAHİYATÇIYIM VE HOCAYIM İLAHİYATÇI OLMAK HOCA OLMAK ARAPÇA BİLMEK BANA KİMSEYİ HELE HELE DİNİ MESELELER HAKKINDA AHKAM KESMEYİ GEREKTİRMEZ.SENİN İKİ SAAT BAKTIM ŞU YANLIŞLARI BULDUM GİBİ SAFSATALARINI KİMSE YUTMAZ DEĞİL İKİ SAAT RABBİM SANA İBLİSİN ÖMRÜNÜ VERSE YİNE BU KIYMETLİ ESERLERİN YANLIŞINI BULAMAZSIN ÇÜNKÜ YOK. ELEŞTİRDİĞİN KİTAP KURANI KERİM SÜNNET İCMA KIYAS I ESAS ALAN EHLİ SÜNNET ALİMLERİNİN MUTEBER KAYNAKLARINDAN DERLENMİŞTİR.BU SAADETİ EBEDİYYE KİTABI SULTAN ABDULHAMİT HANIN ÖVGÜSÜNE MAZHAR OLAN PEYGAMBER EFENDİMİZİN TORUNLARINDAN SEYYİD ABDULHAKİM ARVASİ HAZRETLERİ NİN DERLEDİĞİ VE ONUN KIYMETLİ TALEBESİ BÜYÜK ALİM VE VELİ HÜSEYYİN HİLMİ IŞIK HAZRETLERİNİN BÜYÜKBİR EMEKLE KAYNAKLARINI TEKER TEKER ARAŞTIRARAK EHLİSÜNNET ALİMLERİNİN MUTEBER ESERLERİNDEN ALINMIŞTIR BENDENİZ BİRÇOK İLMİHAL FIKIH KİTAPLARI OKUDUM MESLEĞİM İCABI AMA BU KADAR MUTEBER KAYNAĞA SAHİP OLAN KİTABA RASTLAMADIM İHLAS CAMİASI VE TGRT CAMİASININ ÇOK KIYMETLİ HOCALARINI KEYİFLE DİNLİYORUM ÇÜNKÜ DİN NAKİL DİNİDİR ONLAR NAKİL YAPIYORLAR KAYNAKLARI BELLİ SENSE UYDURMA HADİS DİYORSUN YANLIŞ DİYORSUN PEKALA SENİN KAYNAĞIN NE ALİMLERİN KİM SEN KURANI KERİMDEN HÜKÜM ÇIKARACAK HADİSİ ŞERİFLERDEN HÜKÜM ÇIKARACAKBİR SEVİYEDE OLDUĞUNUMU ZANNEDİYOSUN DİL UZATTIĞIN BU KİTABI DERLEYEN ALİMLER 81 İLME VAKIFTI PEKALA SEN KAÇ İLME VAKIFSINDA ELEŞTİRMENLİĞE ŞOVMENLİĞE KALKIYORSUN ELEŞTİRDİĞİN CAMİA MU MUTEBER KIYMETLİ ESERLERİ SADECE ALLAHÜTEALA NIN RIZASI İÇİN BEDAVA BÜTÜN DİLLERE ÇEVİRİLEREK TÜM DÜNYAYA DAĞITIYOR SEN NERELERE DAĞITIYORSUN. SEN ALLAH DİYORSUN ELEŞTİRDİKLERİN ALLAHÜTEALA DİYOR SEN PEYGAMBER DİYORSUN BU CAMİA PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHÜALEYHİVESSELLEM DİYOR SEN İMAM EBU HANİFE DİYORSUN ONLAR İMAMI AZAM EBU HANİFE HAZRETLERİ DİYOR.ANLAYACAĞIN GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ UMARIM SANA HİCRİ BİN YILININ MÜCEDDİDİ İMAMI RABBANİ HAZRETLERİ NİN SÖZÜ YETİŞİR.'HİÇBİR Bİ EDEP VASILI İLALLAH OLAMAZ ' YANİ HİÇBİR EDEPSİZ ALLAHÜTEALA NIN RIZASINA KAVUŞAMAZ ANLAYACAĞIN BU CAMİANIN KİTAPLARINA PEK KIYMETLİ HOCALARINA LAF YETİŞTİRECEĞİNE AYNAYA BAK VE KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VER YİNEDE ALLAHÜTEALA SANA GERÇEKBİR TEVBE NASİP ETSİN BU ŞÖHRETİN SONU ATEŞTİR.

Adsız
31 Temmuz 2014 18:00 comment-delete

Yorum Gönder

Lütfen Müslümana yakışmayan küfür içerikli yorumlar yapmayınız.